MANASTIR TUMANE – GOLUBAC – MANASTIR NIMNIK – 01.10.2022.

 • MANASTIR TUMANE – GOLUBAC – MANASTIR NIMNIK – 01.10.2022.

  MANASTIR TUMANE – GOLUBAC – MANASTIR NIMNIK – 01.10.2022.

  MANASTIR TUMANE – GOLUBAC – MANASTIR NIMNIK

  POLASCI: NOVI BEČEJ,BEČEJ,SRBOBRAN,TEMERIN,NOVI SAD

  Termin: 01.10.2022.

  Manastir Tumane: je pravoslavni manastir Eparhije braničevske Srpske pravoslavne crkve. Nalazi se na 9 kilometara udaljenosti od Golubca, na levoj obali Tumanske reke. O osnivanju manastira do danas se u narodu čuva živo predanje koje se vezuje za proslavljenog junaka Miloša Obilića.Nedaleko od manastira (oko 800m) u gustoj bukovoj šumi, nalazi se Isposnica Sv. Zosima, autentično sačuvana iz vremena kada je svetitelj živeo u njoj.

  Golubac: Smešten na desnoj obali Dunava, na mestu na kome je reka najšira tokom svog 2.850km dugog puta, Golubac se može podičiti zaista jedinstvenim prirodnim ambijentom.

  Manastir Nimnik: poznat i pod imenom Marijanski manastir je manastir Srpske pravoslavne crkve, pripada Eparhiji braničevskoj. Manastir sa crkvom posvećenoj Prenosu moštiju Svetog Nikolaja Mirlikijskog predstavljaju kao celina nepokretno kulturno dobro kao spomenik kulture.

  Program putovanja:

  Polazak iz Novog Bečeja oko 5:00 , Bečej 5:15h. Skuplanje putnika usputnom rutom do Beograda. Kratka pauza posle Beograda. Dolazak u Manastir Tumane oko 10h I obilazak istog. Odlazak do Golubca nakon čega sledi panoramsko razgledanje I pauza za ručak. Nakon ručka odlazak do Manastira Nimnik I obilazak istog. Posle obilaska kratka pauza , skuplanje grupe I polazak za Bečej. Dolazak u kasnim večernjim časovima.

  CENA IZLETA PO OSOBI: 2.500,00 dinara.

  ARANŽMAN OBUHVATA:

  • Prevoz udobnim turističkim autobusom (klima, audio i video oprema)

  • – troškove aranžmana (organizacija puta i vodič-pratioc grupe)

  ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • individualne troškove putnika

  PRIJAVA PUTEM TELEFONA:

  021/6915696 I 021/6911-060

  Facebook: Bečejprevoz Bečej

  www.becejprevoz.co.rs

  Rok za prijavu je do 28.09.2022.

  Broj mesta je ograničen.

  NAPOMENA: Otkazivanje putovanja najkasnije 7 dana pred polazak zbog ličnih razloga a 5 dana zbog zdravstvenih razloga uz potvrdu od lekara u suprotnom novac ne vraćamo.